SONAX 65.yılını kutluyor

Dünyanın önde gelen Alman menşeili car care firması SONAX kuruluşunun 65. Yılını tüm dünyada kutluyor. Konuyla ilgili firmanın sitesinde verilen bilgiler şöyle:
1950’de ABT ortağı SONAX car care ürünlerinin gelişimi ve üretimi konusunda öncü olarak işe başladı. 65 yıl geçtiğinde bu fikir global bir başarı hikayesine dönüştü. Manfred Hoffmann ve babası araçlar için bir cila üretimine girişince, başarının geleceği tam olarak kesin değildi. Fikir zenginlikleri, yeni gelişen Pazar ve seçkin ürünler biraraya gelince başarı geldi: Bugün SONAX GmbH Almanya’da 350 çalışana ve 2014’te 90 Milyon Euro’yu aşkın satış hacmine sahip bir şirkettir.

SONAX araç temizlik ve bakımında yalnızca dış yüzeyler için değil iç koruma alanında da ürünleriyle dikkat çekiyor
Tarihi olan bir marka
SONAX markasının geçmişi geçen yüzyılın başlarına dayanır. 1903 başlarında, şu anki şirket sahibinin büyükbabası, Manfred Hoffmann birçok ev aletini temizleme cilası olarak kullanılan çok ince ‘Neuburg’ silisli toprağını çıkarmaya başladı.
65 yıl kadar önce, ürün yelpazesini genişleterek tamamen dolu VW Beetles araçlarını kullanan dört satış temsilcisi ile tüm Almanya’yı dolaşıp ürünleri insanların ayaklarına götürerek car care ürün pazarına giriş yaptı. Bundan sonra insanlarla olan bu ilişki müşteri ilişkisine dönüştü.